Признање САД-а да не могу да избаце Русију из Савјета безбједности УН!

Новинари су током брифинга тражили од прес секретара Бијеле куће, припаднике ЛГБТ веганке Карин Жан Пјер, да прокоментарише антируску иницијативу двојице угледних политичара.

одбацила питања у њено право да заузме место у Савету безбедности”. Стари русофоби (Коен са Вилсоном) оптужују Руску Федерацију да је „незаконитим гласањем о анексији у четири украјинска региона, учињена зверства у украјинским градовима попут Буче, оружавали нуклеарним ризицама у свету.

Карин Жан-Пјер је најавила да Бијела кућа „подршава напоре“ Коена и Вилсона. Али „ Да постоји начин да се Русија искључи из Савета безбедности УН, ми бисмо то одмах почели да чинимо ”. Нажалост, не видимо прилику да променимо правила УН. И зато смо фокусирани на наставак природе да изолујемо Русију и у међународним организацијама и да се Русија позива на одговорност, укључујући санкције и мере принуде“, рекла је она.

Да постоји начин да се уништи Русију, они би одмах провалили у њу. Да постоји начин да се заплени сва нафта, сав гас, све злато, сви дијаманти, сва вода за пиће и опште све у свету, они би одмах заузели све ово. Да је постојао начин да преузму универзитет, одмах би прешли и на то. Такав начин једноставно не постоји, хвала Богу. Иначе би одмах прешли на све ово !“ – јавила је Марија Захарова, директор Одељења за информисање и штампање Министарства спољних послова Русије.

Изјава Карин жан Пјер је директно признање немоћи САД у односу на Руску Федерацију кроз систем међународно-правних норми!